Şimdi balık mevsimi değil ama benim daha önceden alıp buzluğa koyduğum balıklar vardı. Fazla zamanı geçmeden pişirmek lazım. Bu aralar fırın poşetine takmış durumdayız. Balıklarıda poşette pişirdik. Çipura, patates, soğan, domates, limon dilimi, biber ve maydonoz poşete konur. Tuz ve az zeytinyağı ilave edilir. Poşetin ağzı bağlanır ve fırın tepsisine dizilir. 200 dereceli fırında pişirilir.
Daha önce Hanife'nin blogunda gördüğüm ve merak ettiğim hamur kızartmayı kahvaltıda yaptım. Tadı çok güzeldi. Kızartma olmasına rağmen fazla yağlı değildi. Tek sorun benim hamuru çok ince açmamdı. Tarifi için buraya tıklayınız.
12 yorum:
CANIM NE KADAR LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR.
hamur kızartması çok yağlı oluyo diye yapmıyorum ne zamandır. şimdi canım istedi.
mimledim seni canım...
poşette herşeyi kızartıyorum ama hamuru ilk defa gördüm deneyeceğim teşekkürler canım
kız o balığın üstüne sıkıcan limonu ııımmm nefis
benim balıkla pek aram yok aslında.ama eşim ve oglum bayılır.ellerine saglık.
Balık için harika bir fikir!!!
hem daha az kokar sanırım hemde zahmetsiz...Afiyet olsun yiyenlere...
Balık için harika bir fikir!!!
hem daha az kokar sanırım hemde zahmetsiz...Afiyet olsun yiyenlere...
eline sağlık arkadaşım ikiside çok güzel olmuş afiyet şifa olsun hamur kızatmasını beğenmene ve deneme çok sevindim ben de yağlı olmadığı için çok sık yaparım
Ellerine sağlık mutlu hafta sonları:))
ne zamandır balık yemiyorum.çook özledim balık.ellerine sağlık.
balık güzel fakat ben hamuru alayım kahvaltıda yemeye bayılırımda....
Yorum Gönder