Tarifi Yeşim ablanın blogundan aldım. Gerçekten nefis bir tat. Hazır satılanlardan bile daha güzel oluyor. Biz çok beğendik içi yumaşaçık dışı çıtır çıtır bir tavuk. Bundan böyle favori tarifimdir. 1 kilo kemiksiz tavuk etini 1 su bardağı kadar sütte 1-2 saat bekletin.
Bir kapta 1 paket domates çorbası (toz halde), 2 yemek kaşığı un ve 1 yemek kaşığı tavuk baharatını karıştırın.
Sütte dinlenen tavukları önce çorbalı karışıma bulayın, sonra 2 adet çırpılmış yumurtaya ve en son galeta ununa bulayın ve kızartın.
Ben galeta unu yerine çıtır pane harcı kullandım.
9 yorum:
beğenmenize çok sevindim canım afiyet olsun.sevgiler...
ellerine sağlık çok nefis görünüyor. Şu tavuğu hergün verseler yok demem.
Cok degisik hazirlaniyor
ellerine saglik canim nefis olmus
Sevgiler
tam benlik
ellerine sağlık
sevgilerr
ben de çok seviyorum şinitzeli.ellerine sağlık canım...
emek isteyen yemek herzaman lezzetli oluyor.ellerine sağlık canım harika olmuş
merhaba,ellerinize sağlık,çok güzeller özellikle kırmızı et bibere bayılıyorum,hiç öyle maydonozlu denememiştim deniycem mutlaka..
gerçekten nefis görünüyor. bir tavuk sever olarak, denenecekler listeme aldım. ellerine sağlık canım. sevgiler...
Nefiss görünüyor bu şnitzeller..Helede özel menülerde ara sıcakta birebir bencede..Eline sağlık güzelim sevgiler..
Yorum Gönder