Geçen gün marketten aldığım top kabakları değişik pişirmek istedim. Genellikle hep dolmasını yapıyoruz. Ama evde dolma yeni bitmişti tekrar dolma yapmak olmazdı.
Daha önce yaptığım
Sandal sefasının tarifini bu kabaklara da yaptım.
Bu kabaklar top olduğu için enine böldüm içini oydum (çanak gibi) ve haşladım. İçine mantar, tavuk gögsü, soğan ve biber kavurup doldurdum. Üzerine beşamel sos, 1 dilim domates ve bir parça kaşar peyniri koyup fırında pişirdim.
17 yorum:
ellerine salık arkadaşım çanak kabaklar harika olmuş.
dört dörtlük yemek diye ben buna derim içinde herşey var.
Canım harika gözüküyor ellerine sağlık
cok guzel bir fikir gercekten. besamel sos ve kasar cok yakisir gercekten.
ellerine saglik
süper fikir ellerine sağlk.
vaavvvv işte bu çok şık bir sunum
kuzim döktürmüşün valla ellerine sağlık görüşek bu hafta
enfes görünüyor. tam benlik bi tarif. severim böyle şeyleri.. eline sağlık.
görüntü süper sunum harika ellerine sağlık canım
periciğim yemede yanında yat olmuş vallahi...ellerin dert görmesin...
ellerine sağlık değişik güzel bir tarif.sevgilerimle
Girit kabağını bende çok severim...Hergün yesem doymam evdekiler sevmiyor ama..Bazende taneyle bile kendim için alırım..
Eline sağlık canım ikisi benim olsun... olsunmu. olsun olsun:))
hmmm harika bir tat olmustur eminimm ellerine saglik canimm...
SUNUM İTİBARİ İLE HEM ÇOK ŞIK HEMDE ÇOK LEZİZ GÖRÜNÜYOR ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK SEVGİLER..
Ne kadar güzel bir sunum olmuş.
Çok güzel.
Sevgiler.
BENCE HARİKA OLMUŞ.ELLERİNE SAĞLIK....
Harika bir lezzet olmus canim ellerine saglik.
sevgilerr.
Yorum Gönder