3 Aralık 2011 Cumartesi

GEZME GÜNÜ

Bugün sabahtan Doğukan'la attık kendimizi dışarı. Doğukan'ın sınıfında kahvaltı etkinliği vardı. Daha önce bahsetmiştim cafe bakmaya gittik diye. Yakınlarda bir cafe bulmuştuk anlaştık gittik. Biz erken gittik ama sonra veliler gelmeye başladı. Katılım tahminimizden az oldu. 17 kişilik sınıftan 9 kişi gelmişti. Çocuklar için çok iyi oldu tabi bizim içinde sohbetler edildi, gülündü, eğlenildi. Resimler çektirdik. Öğretmenimiz çok iyi, güler yüzlü, sevecen ve çok candan.
Bu sınıf etkinliğimiz devam edicek. Bu sene çok gezicez.




Öğlene kadar sürdü kahvaltımız. Ordan uzun zamandan beri gitmediğim bir akrabama gittim. Orda ise kızlar birbirinden güzel şeyler hazırlamışlardı. Menümüzde içli köfte, fasulye kavurması, patates salatası, havuçlu toplar, muzlu pasta, poğaça ve karışık turşu vardı. Favorim içli köfte ve havuçtan yapılan toplar (adını tam bilmediğim) tatlı nefisti.

Akşama kadar oturduk sohbet muhabbet, kahkalar havada uçuştu ve kahveler içildi yine fallar bakıldı. (Bizim ailede amma falcı varmış) Fala çok inandığımızdan değilde eğlence olsun işte.

5 yorum:

anneanneninemekleri dedi ki...

Güzel bir gün olmuş,sefanız olsun...

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

canım)) benim oğlanlar küçükken bizde yapardık bir gurup velilerle gün... eee çoğu erkek olunca çokta yaramazlar baktık başedemiyoruz daha sonra dışararda yapmaya karar verdik ...
şimdi onlar güzel anılar olarak kaldı ...))))bu günlerin kıymetini bilin canım.
akraba ziyaretite pek eğlenceli geçmiş
mutluluklar :)))

mutfagabuyrun dedi ki...

akşama kadar gezmişsin canım.ohh ne güzel.menüde süpermiş.afiyet bal olsun sevgiler.

MAZES dedi ki...

ah,ah nerede o güzel günler ,bizde yapadık oyle günler ,bu sene birisi Iğıdırda ,2 sene sonra allah nasip ederse küçük kızım'da gidecek tayin olduğu yere .Ama alaşkanlık,bu akşam 4 kişilik yemek hazırladım ,3 ay oldu gideli,2 ay yanında kaldım,alaşamadım daha ,canım -gez ,toz çocuğunla .

Unknown dedi ki...

Ohhh ne güzel birgün geçirmişsin canım yaa..:))
Darısı başıma..
Evden çıkamaz oldum şu aralar..:((
Afiyet olsun canım
Süper bir menüymüş..