24 Haziran 2010 Perşembe

Bİ TUHAFIM


Başlıktaki gibi ben bu aralar bi tuhafım. Zaman sanki yetmiyor, bir kararlar vermek zorundayım. Canım hep sıkkın aklımda bazı projelerim var ama vakit yok.
Bloguma zaman ayırmak istiyorum, mutfaga girip bir şeyler üretmek istiyorum ama yapamıyorum.
Yeni işim iyi , alıştım. İşim yorucu değil ama çıkış saati geç biraz. Eve gidim, Doğukanla ilgileniyim derken bir bakıyorum zaman su gibi akmış gitmiş. Yapmak istediklerim yine kalmış.
Şimdi asıl meseleye gelelim. Doğukan aralık 2005 doğumlu bu dönem anasınıfına yazdırabilirim. Seneye de ilkokula gitmesi gerekir. Acaba anasınıfına göndersem yaşıtlarından küçük olduğu için adaptasyon sorunu olur mu?
Bu sene anasınıfına göndersem mi? göndermesem mi? diye düşünüp duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?


6 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

İnsanın en kötü hali bu durumdur.Havalarında etkisi vardır.İyi çıkış
yolları dilerim.Sevgilerrrrrr...

Kumsal dedi ki...

Hİç bişi yapmadan zaman geçmektense
meşgul olup zamanın yetmemesi herzaman daha iyidir...

Doğukan meselesi ise bence vermemelisin!!!
6 yaşında verirsen daha iyi olur
tabi sen bilirsin bu benim düşüncem

balböcükleri dedi ki...

bir çocuk gelişimci olarak sende bilirsinki verilmeli.ben 2 sene hazırlığa verdim şimdi berkayın başarısı göğsümü kabartıyor vermelisin bence

hanife dedi ki...

kumsal arkadaşım çalışmayla ilgili fikirlerine yürekten katılıyorum.Doğukanla ilgili fikreme gelince yapı olarak adapte olacak bir çocuksa bence olur

Banu dedi ki...

Canım blog ödülün var, siteme beklerim. Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

vermeee... çünkü sınıf arkadaşlarıyla arasında neredeyse 1 yaş olacak. bu yaşlarda da 1 yıl çok büyük farklar yaratabiliyor.. istersen normal anaokullarına ver bu senelik. seneye de ilköğretim okulunun anasınıfına gitsin.. bu daha mantıklı geliyo bana.. beraber okuduğu arkadaşlarının içinde küçük kalmasın..