12 Kasım 2010 Cuma

DÜNDEN KALMA


Dün kuzenim Gülcan'a gittik. Ne kadar gitmek için niyetlensekde kısmet bu güneymiş. İyi de oldu bebekleri küçükken hiç kucağıma alamam ve sevemem. İrem'de büyümüş tam sevilecek hale gelmiş. Çok sevimli Maşallah ve çok şirin. Kız olması ayrı bir konu. Annesi kırmızı bir etek giydirmişdi öldüm bittim o haline.

Gülcan'la da görüşmeyeli baya olmuşdu çocuklardan fırsat buldukça bol bol sohbet ettik, mükemmel yemekler hazırlamıştı. Kahvelerimizi içtik kayınvalidesi bir de falımıza baktı. Yediklerimiz yetmezmiş gibi birde tahinli milföyler hazırlamıştı ki çayla birlikte nefisdi.

Çocuklar da güzel bir gün geçirdi arada bir anlaşmazlıklar oldu ama ufak şeyler. Bir daha bu kadar uzun bir ara vermeden görüşürüz inşallah.

5 yorum:

TATESAL dedi ki...

Maşallah İreme çok çabuk büyüyor...Darısı başına hadi bakalım seninde bir kızın olsun....kız gibisi yok bak söyliyeyim....senin oğlunda abi oldu artık...sevgiler iyi bayramlar

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
çocuklara Maaşallah diyorum. Allah nazardan saklasın.
Tatlım, bayramda olmayacağım için şimdiden bayramını kutluyorum.
Sevgiyle kal.

balböcükleri dedi ki...

ay yerim ben onları ya ağzınız kulaklarınızda şimdi size küfür bile etsem yeridir.çatladım ben kıskançlıktan:)neyse çıkarırım acısını:)

Rozerin'in Annesi dedi ki...

ma$allah ya cok tali gorunuyor irem bebek...guzel bir gun olmu$...sevgiler..

Adsız dedi ki...

ayyy ne korkunç çıkmışım :)) ee hani bizim fotolar? yollamadın...?