10 Mayıs 2011 Salı

HAFTA SONUNDAN

Biraz geç kaldım bu postu yazmaya ama yazmasam çatlarım. Bu hafta sonun dolu dolu ve çok eğlenceli geçti. Uzun zamadan beri görmediğim özlediğim insanları gördüm. Öyle güzel zaman geçirdim ki hiç akşam olmasın istedim.






Cumartesi günü kuzenim Serpil' e gittik. Küçük böcüğün doğum günü vardı. Mükemmel bir masa hazırlamıştı. Hepsini pasta dahil kendi yapmış ve harikalar yaratmış.


Bol bol güldük, sohbet ettik arada çocukların kavgaları oldu ama oda tuzu biberi. Bu arada bütün çocuklar erkek sadece 2 tane kız vardı. Hepimiz küçük olduğu için İrem'i seve seve bitirdik.






Akşam eve dönerken belediyenin açmış olduğu bir pazar vardı oraya uğradık. Hemen hemen her şehirin pazarları. Elbise, takı, meşhur yiyecekler, giyim v.s. Bir de konser vardı. Festival gibiydi. Küçük oda oda ev gibi yapmışlar. Üzerine şehirin adını yazmışlar.





Pazar günü ise kuzenimdeydik. Arkadaşlar toplandık yedik, içtik ,güldük ,eğlendik. Kuzenimde güzel bir masa hazırlamıştı. Kesin hafta sonu 2 kilo almışımdır.


Bir de Anneler günüydü, Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.

6 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

canım ağzınızın tadı hiç bozulmasın:)
gülücükler hep yankılansın:)

balböcükleri dedi ki...

ULEN KOYA KOYA BENİM O GÜDÜK RESMİMİ koydun:) muhabbet kahkaha tavan.güzel oldu güzel.

Adsız dedi ki...

cumartesi güzel geçti, darısı perşembeye diyelim :)

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

pericim merhaba siz serpilciğimle kuzenmisiniz:) yani serpilde Malatya lı ya yüz yüze kan çekerde hemşehrilerimi burdanda hissede biliyorum ya öpüyorum canım sevgiler

mutfagabuyrun dedi ki...

ayy canım yaaaa.bende resimlere bakıyorum.bu serpil ama diyorum.sonra doğumgünü resimlerini görünce anladım.ALLAH muhabbetinizi artırsın canım.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Denizcim, teşekkür ederim.

Serpil, ne var resminde. Hiç akıl edemedim toplanıp çekmeyi.

Gülcan, inşallah. Yarın görüşürüz.

Fatma abla, Serpil'le kuzeniz. Onun babası Sivaslı, annesi Malatyalı.

Sevda,Teşekkürler.