4 Mart 2010 Perşembe

KUZEYİN OĞLU

Bundan 10-15 sene önce hiç aklıma gelmedi Volkan konak dinleyeceğim ve seveceğim. Yıllar beni mi yoksa onu mu değiştirdi bilmiyorum ama şimdi kendisine bayılıyorum. Çok sıcak ve içten geliyor bana. Feriğim ve Kadınım şarkılarını bin kere dinlesem bıkmam herhalde.

Birkaç sene önce tvde bir program bir iki kere seyrettmiştim ve kendine hayran olmuştum. Sonra program bitti. Uzun zaman yoktu ekran da. Niye program yapmıyo diye düşünürken tekrar başladı. İki haftadır Cuma günleri kaçırmadan izliyorum. Eşim ve Doğukan uyumuş oluyo ben de rahat rahat izliyorum. Geçen hafta Edip Akbayram vardı nefis bir müzik şöleniydi.
Aslında video eklemek istedim ama bir türlü beceremedim. Nasıl yapılacağını bilen varsa anlatırsa sevinirim. Genelde Gülcan'a sorardım ama bu aralar fazla görüşemiyoruz.

7 yorum:

Rozerin'in Annesi dedi ki...

canim ya ben tam deli bir Volkan Konak hayraniyim...buraya 3 ay once konser vermeye geldi...sahnesi muhtesem, mutlaka canli gormelisin....tek kelimeyle super...ben ve esim kacirmadan programini seyrediyoruz...zaten televizyonda baska izlenecek ne varki????

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
bir Volkan Konak hayranı olarak videosunu yayınlamanı çok isterim.
Yeni kayıt bölümünü aç.Resim ekle,butonunun yanında video ekle butonunu tıkla.Blog kaydınıza bir video ekleyin sayfası çıkacak.Oradan gözata tıkla.Videonun bulunduğu klasörü veya dosyayı bul.Video klasörünü bulduğunda onu tıkla, sağ alt köşede ki aç butonuna bas.Videoyu yükleyin kırmızı butona bas.Yükleme oldukça uzun zaman alabilir.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Volkan Konak dinlenmez mi sevilmez mi? :)) bi de mimoza çiçeğim'i dinlesene.. günde kaç kez dinliyorum hiç bilmem. bitiyo bi daha bi daha.. defalarca dinliyorum.. Volkan Konak çok özel bir insan, değeri bilinmesi gereken bir sanatçı. iki haftadır ben de kaçırmıyorum programını. bu hafta da cengiz kurtoğlu konuk olacakmış..

ANNEMİNELİ dedi ki...

Benimde bir numaram,paylaşıma teşekkürler.Volkancılar olarak videoyu izlemek isterdik.Teşekk,ürlerrrrr....

balböcükleri dedi ki...

volkan konak ve edip akbayram allahım ne muhteşem ikili.ben kaçırdım malesef.hele şu metrisin önü varya.edip akbayramdan dinlicen onu.volkan konğın hangi şarkısına doyulurki

HÜLYA dedi ki...

her şarkısı başka güzel canım hemşerimin.. onu izlemek fıkra gibi haşanmış hikayelerinde insanoğlunun özünü görmek doğallaığı , samimiyeti yüzünde yaşamak gerçekten büyük zevk...

iyiki varsın volkan abi.. hep varol emi sakın cizginden şaşma ....seviyoruz seni kuzeyin oğlu kuzeyliler sana hayran

Unknown dedi ki...

Canım bende çok severim.doyamam dinlemeye o Edip Akbayramla olan programı bende izlemiştim harikaydı.
iyi hafta sonları canım
öpüyorum.