27 Nisan 2009 Pazartesi

HAFTASONUM

Bu hafta sonum biraz yoğun, hızlı geçti. Bu aralarda mutfağa pek girmedim diyebilirim. Denemek istediğim bir sürü tarif var ama bende de bir tembellik var. En kısa zamanda kendimi mutfağa atıp bir şeyler yapmak istiyorum. Cumartesi günü teyzeler, kuzenler dayımlardaydık. Eğlendik, güldük, sohbet ettik ve yedik içtik. Bu arada resim çekmeyi unuttum.

Pazar günü Şahin çalıştığı için Doğukanla baş başa gezdik. Akşamda düğüne gittik. Artık yaz gelmeye başladı düğün sezonu da açıldı. Çok eğlendim uzun zamandırlı görmediğim arkadaşlarımı gördüm ve tabiki kurtlarımı da döktüm.

Bu poğaçaları Büşra' nın blogunda gördüm ve bir kaç gün önce denemedim. Kullandığım un tam buğday unuydu onun için sert oldu poğaçalar. Bir dahaki sefere normal un kullanacağım. Bakalım o zaman Büşra' nın poğaçaları gibi olacak mı? Poğaçanın tarfi için buraya tıklayın.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

serpil ayarlayabilseydi bu cumartesi ben de orda olacaktım. bakarsın bi dahaki hafta birarada oluruz. poğaça için de şu bendeki tarifi bi denesene. her zaman yumuşacık oluyo. çok güzel bi tarif. ben bi denedim bi daha vazgeçemedim.

Unknown dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK ..
SANIRIM BAHARDAN AYNI HALSİZLİK CANIMIN BİŞEYLER İSTEMEMESİ BENDEDE VAR FOTOĞRAF ÇEKMEYE ÜŞENİR HALE GELDİM MALESEF:( GEÇİCEK DİYE UMUT EDİYORUM :)

Unknown dedi ki...

sert olmuştur ama tadı eminim güzel olmuştur.ellerine saglık.

balböcükleri dedi ki...

ooooh hem yemek hem düğün hem eğlence.bana yazık dimiii

balböcükleri dedi ki...

ooooh hem yemek hem düğün hem eğlence.bana yazık dimiii

Primarima dedi ki...

Poğaçaa yanına çay ...üstünede büsküvi pastası çekdi canım işte...

LEMAN dedi ki...

olsun arkadasım sende kanepe gibi kullan bitmesse kalırsa eger biraz daha kızart çıtır çıtır afiyet olsun

esr@ dedi ki...

poğaçalara dayanamıyorum ellerine sağlık. ewet yaz geliyor ve düğünler arka arkaya olur artık.